Kaikki liittyy kaikkeen ja hyvin hoidettuna tuottaa kaikkinaista hyvinvointia. Taloushallinnon palvelut poistavat merkittävän määrän stressiä elämästäsi.

 

PALVELUT

Taloushallinnon palveluja on mahdollista hankkia monen tasoisina. Meillä Talousluotseissa pyritään määrittämään yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa sopivin kokoonpano. Voit siis halutessasi hoitaa itse osan asioista tai hankkia täydellisen palvelun, jossa sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin tarvittavan materiaalin toimittamisesta.

Sluuppi

Hyvin hoidettu kirjanpito antaa yrityksellesi tai yhteisöllesi avaimet talouden kontrollointiin. Kirjanpito tuottaa haluttaessa ajantasalla olevaa tietoa yrityksen/yhteisön kulloisestakin taloudellisesta asemasta.

Kirjanpito sisältää kaiken tilin avauksista tilinpäätökseen. Tilinpäätös palvelee samanaikaisesti verottajan tarpeita, että yrittäjän omia tarpeta hahmottaa yritystoiminnan onnistumsta. Tilinpäätös tuottaa tietoa mm siitä, missä onnistuttiin ja mikä ajoi lahjakkaasti karille kaikista toivo herättävistä lupauksista huolimatta. Sluuppi sisältää kirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi kausiveroilmoituksiin  liittyvät arvonlisäverolaskelmat / kausiverolimoituksen tekemisen

Kenkälaatikko

Osana kirjanpitopalvelua Talousluotsit oy tarjoaa palveluitaan myös niille yrittäjille ja yhteisöille, joiden kirjanpito pelkistyy kenkälaatikkoon, jossa on toivonmukaan kuitenkin kaikki yritystoimintaan liittyvä materiaali kuitteineen ja tiliotteineen. Mahdottomaltakin tuntuva tilanne on slevitettävissä ja saatavissa järjestykseen. Kenkälaatikko palvelu tuottaa ammattilaisen tekemän kirjanpidon tilinpäätöksineen toimitettavaksi verottajalle.

 

Kuunari

Kuunari siältää kaikki sluuppiin liittyvät taloushallinnon tehtävät. Perustehtävien lisäksi Kuunari kattaa sekä budjetin laadinnan yhdessä yrittäjän kanssa, että budjetin toteutumaseurannan. Muita Kuunariin kuuluvia palveluja ovat liiketoimintasuunnitelman laadinta tai päivitys sekä palkanlaskentaan liittyvät tehtävät.

Fregatti

Fregatti on merien ehdoton valtias, jolla voi käydä taltuttamaan hurjimpiakin olosuhteita. Fregatti on palvelukattauksessamme kaikkin laajin. Se kattaa Sluupin ja Kuunarin palvelujen lisäksi yrityksen tarpeen mukaan räätälöidyt palvelut. Tässä vaiheessa tulevat kuvaan mukaan TT-Kumppanien verkostosta ammattilaiset.